Partners

partner-hero-banner

Zoals vermeld op de about us-pagina is het onze drijfveer om het “eenvoudig te houden en, focus, focus, focus”. We zijn er om één probleem ècht goed op te lossen, namelijk het leveren van world class “One platform” software om uw Microsoft- BizTalk-omgevingen te beheren, monitoren en analyseren.

Daarom laten we ons niet afleiden door consultancywerkzaamheden aan te nemen. Dergelijke werkzaamheden geven we graag door aan onze partners. We gaan alleen partnerschappen aan met bedrijven die tot de top horen op het gebied van integratie met BizTalk en aan wie we met plezier hun diensten aanbieden aan onze klanten.

We zorgen er ook voor dat onze partners volledig op de hoogte zijn van BizTalk360, waardoor zij beter in staat zijn om hun klanten te bedienen met het beheren en monitoren van hun BizTalk-omgevingen, met behulp van BizTalk360.

Onze huidige Nederlandse partners

 • axon
  flag

  Als ICT expert in business integratie loodst Codit ondernemingen doorheen de grootste uitdagingen: de connectie realiseren tussen verschillende bedrijfssystemen via BizTalk Server, backend cloud ontwikkeling, API development en Internet of Things. De Codit teams integreren apps en systemen door middel van de allernieuwste Microsoft technologieën.

 • motion10
  flag

  Motion10 helpt organisaties om efficiënter en slimmer te werken, zodat zij kunnen groeien, veranderen en innoveren. Wij zijn gespecialiseerd in Digital Collaboration en Business Intelligence. We verbinden mensen, systemen en processen. Wij weten hoe we meerwaarde kunnen genereren uit de bij organisaties beschikbare systemen en informatie.

  Aangeboden diensten: Systeem Integratie (Microsoft Gold Partner Application Integration), Business Intelligence, Digital Collaboration (Microsoft Gold Partner Collaboration and Content), Change Management.

Wil u onze parter worden?

BizTalk360 kan u helpen uw klanten, door hun investering in BizTalk Server, succesvoller te laten zijn, zowel wanneer zij nog maar net zijn begonnen met BizTalk, als bij migraties naar nieuwere BizTalk versies.

We kunnen partners helpen door consistente oplossingen te bieden voor monitoring en beheer aan hun interne operations team of aan het operations team van hun klanten.

Indien u een consultancy bedrijf vertegenwoordigt dat BizTalk Server consultancy en managed services aanbiedt aan uw klanten, neemt u dan contact met ons op om te vernemen hoe u onze partner kunt worden.