Extras

Behalve de basisfunctionaliteit ten behoeve van beheer, monitoring en analyse bevat BizTalk360 nog enkele optionele extra’s
Extras Banner
biztalk-portal

Beheer van meerdere BizTalk-klantomgevingen vanuit een centraal portaal

Als u een BizTalk consultancybedrijf bent, dat Managed Services contracten met uw klanten heeft om voor hun BizTalk-omgeving te zorgen en support te verlenen, kunt u gebruik maken van “BizTalk360 for Managed Services”. Hiermee kunt u vanuit een centraal portaal, geographisch verspreidde klantomgevingen beheren. Hiermee elimineert u de noodzaak als VPN-toegang, certificaten en tokens voor toegang tot verschillende servers etc.. Het enige wat nodig is, is een internetverbinding! Om dit mogelijk te maken, gebruiken we onder de motorkap moderne technieken als Azure Active Directory en Service Bus Relay. Het opzetten van Managed Services hebben we supersimpel gemaakt en duurt nog geen 10 minuten.

Complete op REST gebaseerde API voor toegang tot uw BizTalk-omgevingen

BizTalk360 bevat 350+ API’s om de beheer, monitoring en analysemogelijkheden te ondersteunen. U heeft volledige toegang tot deze API’s om vanuit andere interne applicaties te consumeren als SharePoint, custom applicaties, build scripts, deployment scripts etc. Stelt u zich eens voor dat u de volledige lijst van BizTalk-applicaties of Host Instances of welke andere data dan nook die beschikbaar is in uw BizTalk-omgeving, met een eenvoudige HTTP GET call. De mogelijkheden zijn eindeloos.

biztalk-api
biztalk-extension

Handige Chrome-extensie om met verschillende omgevingen te verbinden

U kunt, direct vanuit de Google Play Store, de BizTalk360 Chrome extensie downloaden. Met deze handige utility kunt u naadloos verbinden met meerdere BizTalk-omgevingen.

Mist u nog iets wat u nodig heeft? Neem de Custom Development route

Soms blijkt dat we één of twee features missen die een must-have zijn voor uw organisatie, of dat een kleine verbetering nodig is aan één van onze features. Als het een eenvoudige fix is, dan proberen we daar zo goed mogelijk in te voorzien, aangezien we regelmatig updates uitbrengen. Als het meer dan een eenvoudige fix is, dan kunnen we een offerte uitbrengen voor een maatwerkoplossing. We garanderen daarbij dat dit de meest kosteffectieve oplossing is, ten opzichte van een door u zelf gerealiseerde maatwerkoplossing.

biztalk-custom-development
biztalk-training

Training voor uw team en hulp bij configuratie

Indien u bekend bent met BizTalk, dan hebben we er alle vertrouwen in dat u BizTalk360 oppakt zonder een officiele training. Maar, indien u een formele training nodig heeft voor uw team of hulp nodig heeft bij het installeren en configureren van BizTalk360 in uw organisatie, dan kunnen we daarbij helpen. Neem contact met ons op voor een formele prijsopgave.

Probeer het gratis voor 14 dagen

Volledig functionerende versie van BizTalk360. U kunt deze testen op uw eigen BizTalk-omgeving(en)

Het is handig om BizTalk360 te hebben voor BizTalk support, zowel vanuit ondersteunings- als vanuit beveiligingsperspectief. Het tool is een One Stop-oplossing voor de meeste supportactiviteiten. De "Auto Healing"-functionaliteit werkt erg goed.
Amit Gupta Marco Muishout, Stolt Nielsen